Plesni centar Royale

Plesni centar Royale Zagreb

Česta pitanja

Zašto da baš vas izaberem?

Jer smo stručni, profesionalni i educirani te imamo iskustvo i znanje kako plesom prirodnim putem podignuti razinu hormona sreće u tijelu. I zato jer kod nas imate kraljevski tretman!

Što sve imate u ponudi?

Aktivnosti koje oblikuju tijelo (joga, ladyfit, zumba), podižu raspoloženje (plesni tečajevi u malim grupama te privatna poduka) ili vas pripremaju za jedan od najvažnijih dana u životu - prvi ples na vjenčanju.

Tko će nas učiti plesati, tj. voditi vježbe?

Krunoslav Kolenić (aka. #krunoroyale) - stručni voditelj vedra duha i neiscrpne energije s dugogodišnjim iskustvom.

Niste nas pitali, ali voljeli bismo da znate…

Usko surađujemo s Plesnim klubom Top Step iz Siska gdje treniramo parove sportskog plesa koji ostvaruju vrhunske rezultate u Hrvatskoj i na međunarodnim natjecanjima.

Pogledajte našu ponudu i kontaktirajte nas za sva ostala pitanja.

Naš tim

Krunoslav Kolenić (1980)

Krunoslav je diplomirani profesor fizike i licencirani trener društvenih plesova. Iskustvo prenošenja znanja u školskoj nastavi pomoglo mu je i u prenošenju plesnog znanja kako djeci tako i odraslima. Od mladih dana bavi se plesom što je rezultiralo iznimnim iskustvom koje dopunjava sistematskim učenjem kroz različite radionice istaknutih plesnih trenera. Uz to je na mnogobrojnim plesnim turnirima u Hrvatskoj i Sloveniji postignuo značajne rezultate u latinsko-američkim i društvenim plesovima. Radio je na koreografijama nekoliko kazališnih predstava i to samostalno za "I konje ubijaju, zar ne?" i "Pigmalion" u HNK-u te kao suradnik za "Veliki Gatsby" u ZKM-u i "Čekaonica" u ITD-u. Također je licencirani trener sportskog, rekreativnog i društvenog plesa. Radio je kao trener sportskog plesa u Plesnom klubu Petrinia iz Petrinje i njegovi sportski plesni parovi postižu značajne rezutate na turnirima, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. U klubu u kojem radi ima višestruke državne prvake (neki i 16 naslova) u standardnim i latinskoameričim plesovima. Isto tako je licencirani trener fitnessa na glazbu u bilo kojem obliku.

Katarina Luketina (1981)

Prakticira yogu već skoro 20 godina, podučava 10 godina. Iako po formalnom obrazovanju arhitektica (koja se i u tom segmentu svog djelovanja bavi održivim dizajnom - permakulturom i prirodnim materijalima u gradnji), djeluje i kao učiteljica yoge (koju shvaća kao osobnu praksu odrŽIVOSTI i regeneracije). Katarina je zavržila 200 satnu edukaciju za vinyasa flow učiteljicu kod Snježane Nine Vukas, a inspiriraju je kreativne ali sistematične vinyase po uzoru na Meghan Currie i druge učitelje ovog stila.
Uslijed suočavanja s vlastitim zdravstvenim izazovima (skupa s kolegicama učiteljicama yoge) pokreće serije online yoga terapijskih radionica pod nazivom Divya yoga/Zdrav'ko yoga preko portala www.yogazagreb.com gdje se ugošćuju vodeći hrvatski ali i međunarodni učitelji yoge kao terapijske prakse. Katarina izuzetno voli podučavati vinyasa flow yoga satove (s puno modifikacija tj. prilagodbi različitim tjelesnim sposobnostima i stupnjevima znanja), te zbog svoje dugogodišnje prakse podučava i bazičnu Ashtangu te restorativnu i yin yogu s elementima mindfulness meditacije. Pridružite joj se na satovima u Royalu ili privatnim podukama!

Raspored aktivnosti

Pogledajte raspored naših aktivnosti

Pogledaj raspored

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter!

Kontaktirajte nas

091/170 68 88

Telefonom smo Vam na raspolaganju svaki dan od 10.00 do 22.00.

Jeste li znali?

Prilagodili smo programe online poduci. #ostanidoma #vježbamdoma #plešemdoma

Kako do nas