Plesni centar Royale

Plesni centar Royale Zagreb

Česta pitanja

Zašto da baš vas izaberem?

Jer smo stručni, profesionalni i educirani te imamo iskustvo i znanje kako plesom prirodnim putem podignuti razinu hormona sreće u tijelu. I zato jer kod nas imate kraljevski tretman!

Što sve imate u ponudi?

Aktivnosti koje oblikuju tijelo (joga, ladyfit, zumba), podižu raspoloženje (plesni tečajevi u malim grupama te privatna poduka) ili vas pripremaju za jedan od najvažnijih dana u životu - prvi ples na vjenčanju.

Tko će nas učiti plesati, tj. voditi vježbe?

Krunoslav Kolenić (aka. #krunoroyale) - stručni voditelj vedra duha i neiscrpne energije s dugogodišnjim iskustvom.

Niste nas pitali, ali voljeli bismo da znate…

Usko surađujemo s Plesnim klubom Petrinia iz Petrinje gdje treniramo parove sportskog plesa koji ostvaruju vrhunske rezultate u Hrvatskoj i na međunarodnim natjecanjima.

Pogledajte našu ponudu i kontaktirajte nas za sva ostala pitanja.

Naš tim

Krunoslav Kolenić (1980)

Krunoslav je diplomirani profesor fizike i licencirani trener društvenih plesova. Iskustvo prenošenja znanja u školskoj nastavi pomoglo mu je i u prenošenju plesnog znanja kako djeci tako i odraslima. Od mladih dana bavi se plesom što je rezultiralo iznimnim iskustvom koje dopunjava sistematskim učenjem kroz različite radionice istaknutih plesnih trenera. Uz to je na mnogobrojnim plesnim turnirima u Hrvatskoj i Sloveniji postignuo značajne rezultate u latinsko-američkim i društvenim plesovima. Radio je na koreografijama nekoliko kazališnih predstava i to samostalno za "I konje ubijaju, zar ne?" i "Pigmalion" u HNK-u te kao suradnik za "Veliki Gatsby" u ZKM-u i "Čekaonica" u ITD-u. Također je licencirani trener sportskog, rekreativnog i društvenog plesa. Radi kao trener sportskog plesa u Plesnom klubu Petrinia iz Petrinje i njegovi sportski plesni parovi postižu značajne rezutate na turnirima, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. U klubu u kojem radi ima višestruke državne prvake (neki i 16 naslova) u standardnim i latinskoameričim plesovima. Isto tako je licencirani trener fitnessa na glazbu u bilo kojem obliku.

Katarina Luketina (1981)

200 satni program za učiteljicu joge završila 2013. g u Sangha Om yoga školi u Zagrebu kod Snježane Nine Vukas. Jogom (hatha yogom – vinyasa i ashtanga stilovima) se aktivno bavi od 2009. godine do danas. Tijekom tih godina vježbala je u svim većim joga studijima u Zagrebu (Sangha, Gaia, Pink Elephant, Divya, Velevet Pepper, Body Element itd). Posebno je zahvalana svojim učiteljima Snježani Nini Vukas, Sandri Đidara Bianco, Tomu Richteru, Marcu Biancu, Ivi Mertić i Andrei Vidas, a trenutno ju izuzetno inspirira rad Meghan Currie. Po zanimanju je još i arhitektica diplomirala na Arhitektonskom Fakultetu u Zagrebu 2006. te se aktivno bavi permakulturom (posebno gradnjom prirodnim materijalima) i volontira u udruzi ZMAG na projektima vezanima za navedenu tematiku. Posebno ju zanima način na koji psihički i duhovni procesi (unutarnji svijet) utječu na tijelo i općenito svijet oko nas te neumorno i dalje traga za spojnicom tih svjetova.

Raspored aktivnosti

Pogledajte raspored naših aktivnosti

Pogledaj raspored

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter!

Kontaktirajte nas

091/170 68 88

Telefonom smo Vam na raspolaganju svaki dan od 10.00 do 22.00.

Jeste li znali?

Svi naši programi sada su u funkciji online poduke pod geslom #ostanidoma

Kako do nas